Initiatieven

“Wacht niet op een goede dag, maak er een!”

Bron: onbekend

Wie wij zijn en waar wij voor staan, dragen we uit via onze initiatieven.

Wil jij meedoen? Je bent van harte welkom om je in te schrijven! En nog leuker als je een bijdrage wilt leveren door zélf een activiteit te ondersteunen of zelf te organiseren! We horen graag van je!

Politiek

Lichtkabinet:

In het Lichtkabinet bespreken we actuele politieke onderwerpen. Dat doen we op een respectvolle, verbonden wijze. Iedereen mag daarin deelnemen!
Voor meer informatie: Klik hier.

Kinderkabinet:

Wij vinden het essentieel dat kinderen een volwaardige inbreng krijgen in onze leefomgeving: de eigen wijk, de eigen straat, de eigen school. In het kinderkabinet geven we daar de ruimte voor aan kinderen.
Voor meer informatie: Klik hier.

Deelname aan de verkiezingen:

Veel mensen zijn het vertrouwen in de de politiek kwijt geraakt. Dat snappen we. De Nieuwe Mens wil met een nieuwe, verbonden  en bewustvolle aan de politiek deelnemen. Dat noemen we de Licht politiek: Hemera politiek. Daarmee willen we het bestuur van ons land, onze provincies en onze gemeentes mee “verlichten”. Met als doel een fijnere leef en woonomgeving voor ieder van ons!
Voor de voorbereiding daarvan kunnen we veel hulp goed gebruiken. Wil jij je ook inzetten? We zien je reactie graag tegemoet! Contact