Ben je onder de 18 jaar? Ook jij kan jeugdlid worden bij De Nieuwe Mens

Toekomstplannen:

  • Kinderen krijgen veel meer invloed in de politiek
  • De taal die we gebruiken, mag nog veel simpeler
  • Heb jij ideeën voor ons? Laat het ons weten!

Evenementen: Je kan meedoen aan het kinderkabinet en andere bijeenkomsten waar jouw mening als kind telt!

Laat jouw mening horen! Je beslist mee over de richting die we kiezen door mee te denken, te voelen en te stemmen over onze toekomstplannen.
Zo maken we samen De Nieuwe Mens.

Wil jij van Nederland een mooier land maken? Wordt dan lid van De Nieuwe Mens. Samen staan we sterker!

Meld je nu aan, en maak deel uit van onze groeiende beweging!

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Lidmaatschap *

Hier is de link naar onze kernwaarden.

De hoogte van de jaarlijkse contributie bepaal je zelf. We vinden dat iedereen in staat moet zijn om lid te worden van onze vereniging, los van hoeveel geld jij hebt. Lid worden kan al vanaf het symbolische bedrag van 1 € per jaar. Jij kan als jeugdlid kiezen voor een jaarcontributie tussen de 1 € en 12 € per jaar.

Je contributie per jaar
Betalen in circulair geld kan ook! De Nieuwe Mens heeft een rekening bij Circuit Nederland. Voor meer informatie: Circuit Nederland website

Contactgegevens

Ik ontvang graag email updates
Ale dit formulier verzendt, krijg je van ons op het door jou aangegeven email adres een copie van je ingevulde gegevens. Mocht je deze niet binnen 5 minuten hebben ontvangen, controleer dan je Spam inbox. Mocht je daar onze mail ook niet kunnen terugvinden, dan is de kans aanwezig dat je een typefout in je email adres hebt gemaakt. Dan vragen we je om het aanmeldformulier nogmaals in te vullen, zorgvuldig het email adres na te kijken en dan te verzenden. Je kan ook vragen of een van je ouders even willen meekijken bij het invullen.