Landelijk bestuur

Niraï Melis
Niraï MelisVoorzitter
Niraï Melis heeft een duidelijke visie voor een nieuwe samenleving. Balans en verbinding zijn daarbij de sleutelwoorden. Balans tussen mensen, economie & aarde, leren & mogen zijn, reguliere en alternatieve zorg en balans tussen de generaties.
Tjwan Oei
Tjwan OeiAlgemeen bestuurslid en wnd. secretaris
Tjwan Oei, Mens, vader, familielid, social entrepeneur, 63 jaar.

Ik werk als zelfstandig organisatie adviseur/interim manager bij de sociale coöperatie Infinite Inspiration (Voornamelijk in de wijkontwikkeling en zorg). Daarnaast heb ik een regionaal betaalsysteem in Arnhem geïntroduceerd.

Politiek: Ik ben heel lang lid van GroenLinks geweest. Daar ben ik bestuurlijk actief geweest (Provinciaal bestuur Gelderland), en in de gemeente Rheden. Verder ben ik in diezelfde gemeente lid van de GroenLinks fractie geweest van 2010-2014 en fractievoorzitter in de periode 2014-20181.

Commissies

Commissie interne organisatie

De talenten van onze supporters zijn de basis van onze organisatie. De Nieuwe Mens is georganiseerd rond de talenten van  al onze supporters/vrijwilligers.
Wij zorgen dat je thuis gaat voelen bij De Nieuwe Mens én dat jij jouw talenten volop kan inzetten om de door ons gedroomde toekomst dichterbij te brengen!
We werken daarbij samen in cirkels (commissies), waarbij iedereen zich voor een rol mag voorstellen, en waarbij de cirkel rollen toekent. Dat kan in de tijd veranderen, al naar gelang de behoefte of noodzaak.

Contactpersoon: Tjwan Oei, algemeen bestuurslid

Denktank

De denktank is hét geweten achter De Nieuwe Mens. Het bestuur raadpleegt de denktank bij het voorbereiden van beleidsplannen, bij de uitwerking van communicatie uitingen en bijvoorbeeld bij de realisatie van de website. Verder kan de denktank ongevraagd advies geven aan het landelijk bestuur.

Contactpersoon: Ingrid Vermeulen

PR Commissie

Logo, uitstraling en externe communicatie: Allemaal wezenlijke taken van de Public Relations Commissie.

Contactpersoon: Joyce Hogenbirk