Sketchbook2022-08-28T21:08:51+02:00

Sketchbook

Evenementen
Kom je ook?

We organiseren regelmatig workshops, lezingen, Zoommeetings, bijeenkomsten, thema-middagen en meditaties. Kom je ook?

Bekijk onze kalender

Jouw stem telt mee!
Laat je je horen?

Jouw stem telt mee!

We willen in onze samenleving de (politieke) besluitvorming samen doen. De politiek is ondersteunend en verbindend aan de lokale comUnity’s en hun ideeën, ze legt dus weinig regelgeving van bovenaf op en gaat uit van de kennis en professionaliteit van de samenleving. De politiek is faciliterend en geeft kaders, de comUnity geeft zelf invulling in de uitwerking.

Heb jij een idee of suggestie? Laat dit dan achter op ons forum. Of schrijf een blog.

Jouw stem telt mee!

Bijdragen aan onze visie

Elk klein beetje helpt om impact te maken. Natuurlijk ben je al lid, of meld jij je nu aan als lid (of als jeugdlid)!
En er zijn veel andere zinvolle manieren waarop je ons kunt helpen slagen in onze missie.

Heb je een idee dat hieronder niet vermeld staat?
Neem contact op en laat het ons weten.

Wordt vrijwilliger

Help mee aan het organiseren van een seminar, workshop, lokale politieke afdeling, interviewen van kinderen of speel een andere rol in jouw lokale community.   Lees hier verder.

Wordt donateur

Ook wij hebben financiële middelen nodig om onze idealen om te kunnen zetten in de praktijk. Draag bij door middel van een lidmaatschap of donatie.   Lees hier verder.

Wordt ambassadeur

Word ambassadeur en vertel ons verhaal verder. Vertel ons verhaal op feestjes, maak een storie op Instagram, TikTok of andere Social Media of deel een van onze filmpjes.  Lees hier verder.

[events-calendar-countdown id="2131" backgroundcolor="#8224e3" font-color="#ffffff" show-seconds="no" size="small" event-start="" event-end="" autostart-next-countdown="yes" autostart-text="Huidig evenement is gestart. Ververs deze pagina om het eerstvolgende evenement te tonen." autostart-future-countdown="yes" future-events-list="" main-title=""]
Ga naar de bovenkant